Inspirasjon

Kronotex gulv gjør forskjellen, ikke bare når det er snakk om kvalitet, men også når det kommer til varighet, design og enkel installasjon. Opplev et laminatgulv som tilfredsstiller alle krav. Når alt kommer til alt, valget av gulv er et uttrykk for hvordan du vil ha det.

Om du trenger et slitesterkt gulv, eller bare føler for noe nytt – byr Kronotex på en mengde flotte dekorer med førsteklasses finish. Vi ønsker å inspirere deg, samt å gi deg en oversikt over alle valgmulighetene – her vil du garantert finne noe du liker. Du vil snart forstå hvorfor Kronotex gulv omtales som “Floors for living”.

Det beste - og enda litt til. MAMMUT plus serien fra Kronotex er basert på førsteklasses egenskaper, med ekstra bredde på plankene.
Mål 1845 x 244 x 10 mm

Hos Jon i Drammen råder det et fullstendig kaos. Planen er at kjæresten og hennes datter skal flytte inn før skolen starter til høsten, men huset er totalt ubeboelig.

I havgapet utenfor Ålesund ligger det en stilfull restaurant i vakre omgivlser. Her har de valgt Kronotex Robusto på gulv med stort hell.

Sinnasnekker'n er tilbake på skjermen igjen for å redde hus, hjem og parforhold og vi er offisiell leverandør.

Her finner du vår siste Kronotex brosjyre - full av inspirasjon og masse informasjon om våre gulv.